Workshops draagdoeken

Over knopen en zo...

Over knopen en zo…

Wat is er fijner dan je baby dicht bij te dragen in je draagdoek? Wat vindt je baby fijner dan dicht bij je gedragen te worden? En dan nog niet te spreken over alle andere voordelen die het dragen van je baby/kind met zich meebrengen…Zoek dit maar eens op, hier ben je al zeker een halve dag zoet mee!

Maar hoe kies je een geschikt exemplaar? Of misschien heb je er al één en vind je het maar een gedoe en gefoefel met al die meters stof? Of je hebt er al één maar je wilt hem nog beter en meer kunnen gebruiken?

Leentje Van Dijck, gediplomeerd draagdoekenconsulente, komt regelmatig langs met haar koffertje vol draagdoeken en massa’s tips om ten volle van je draagdoek met baby te kunnen genieten.

En ja hoor, ook mannen, vrienden, vriendinnen, oma’s, opa’s,… zijn welkom!

Data:

We voegen weldra een paar nieuwe data toe.

Je kan alvast contact opnemen met Leentje via het mailadres hieronder. Dan bekijkt zij welke data het beste uitkomen voor de geïnteresseerden onder jullie.

De cursus kost €20, inschrijven kan via knoopandgo@telenet.be.

Breng je baby en je draagdoek mee, wij zorgen voor drankjes, versnaperingen en gezelligheid!

Heb je nog geen draagdoek omdat je nog niet goed weet dewelke voor jou de meest geschikte is, dan ben je natuurlijk ook welkom op de workshops. Leentje helpt je graag bij het uitzoeken naar de juiste draagdoek voor jou!